Na het ontvangen van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je bestelling of een deel ervan terug te sturen. U mag ook uiteraard ruilen als u dit wilt. Wilt u dan wel het artikel indien redelijkerwijs in de originele verpakking onbeschadigd terugsturen.

Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Uitzonderingen op retouren:

Conform artikel 8 lid 8 van de Algemene voorwaarden Webshop Keurmerk, gelden vanwege hygiënische voorschriften, de volgende artikelen als uitzondering op het retourrecht:

Belangrijk ! Let op: i.v.m. hygiëne kunnen bij een geopende verpakking de volgende artikelen niet worden geruild of geretourneerd.Het gaat dan om:

* Bodystockings
* Panties
* Body's
* Zwemkleding zoals bikini's
* Lingerie

Het adres voor retourzendingen is : 

Xandi
Spaansland 15
7543 BE Enschede
Nederland

Download hier het retourformulier